Je to jako když končí dětem prázdniny. Odehráli jsme poslední turnaj Golf Adventures 2013. Celou golfovou tour jsme pro připravovali od chvíle, kdy loni skončil poslední turnaj a nyní můžeme začít zase na novo připravovat sezónu 2014.

Letos jsme měli štěstí na pěkné počasí. Na jediném turnaji nelilo, nepřišla bouřka – byla to prostě pohoda.

Délka každého turnaje nepřesáhla 5 hodin a výsledky byly vždy spočítany do 60 minut. Slavnostního vyhlašování výsledků a předávání cen se tak podařilo za velké účasti téměř všech hráčů. Skvělá jazzová kapela pak každému vítězi v kategorii zahrála krásnou famfáru při předávaní cen a nádherných pohárů ze sklárny Mottl.

Ochutnávky na tří parových jamkách jsou tradiční světlý bod i pro golfistu, kterému se zrovna v ten den nedaří. Eagle – čerstvé noviny, které vydáváme ke každému turnaji pro každého golfistu při snídani, kde jsou novinky od nás i ze světa golfu, a který připravují kolegové z grafického oddělení EnterPromo Aleš s Gábinou. Naše vlastní vody Eagle Water na tří parových jamkách zajistily všechny turnaje bez útrap žízně i při horkém počasí. Red Bull dal křídla, a skvělý koňak odhodlání bojovat o každou jamku. A na závěr květina pro všechny golfisty.

Více informací o platformě a turnajích se dozvíte ZDE.