V úterý 24. června proběhl další z turnajů Knauf Golf Adventures. Tentokrát jsme zavítali do východních Čech na špičkové hřiště Golf Resort Kunětická Hora, které přilákalo 80 golfistů.

Třetí turnaj v rámci série Knauf Golf Adventures dostál svému jménu a odehrál se v dobrodružném duchu. Rozloha hřiště je 140 ha a svou délkou (z bílých odpališť) 6 656 metrů patří mezi nejdelší golfová hřiště v ČR. Především jamka č. 11 dlouhá 600 m a jamka č. 17 dlouhá 205 m přes vodu jsou zatěžkávací zkouškou. Hřiště je také specifické zvlněnými fairwayemi, víceúrovňovými greeny a svými 89 bunkery, z nichž ten nejdelší na jamce č. 13 měří 130 metrů. I přes tyto skutečnosti dorazili golfisté v dobrém rozmaru. Náladu jim ještě zlepšilo počasí, které nám opět dopřálo optimální podmínky na golfovou hru – teplota kolem 20°C a slunečná obloha.

Po slavnostním zahájení turnaje se před 10 hodinou z klubobovny rozprchlo 22 flightů bojovat o co nejlepší výsledky. Hru jim zpříjemnily dvě degustační jamky a rozvoz vychlazených nápojů krásným Golf Teamem. Především přišla vhod degustační jamka s francouzskými koňaky v režii společnosti Bottles and Labels (www.bottlesandlabels.cz), kde si hráči mohli načerpat kuráž. Na jamce č.1 neopovrhli ani výbornými smaženými řízečky a bramborovou polévkou jak od maminky.

Hráči si po náročném turnaji odpočinuli v příjemném prostředí resortu, s chutí si dali vynikající raut a nechali se unášet živou hudbou jazzové kapely. Než se nadáli, byly v brzké době spočítány výsledky a moderátorka Štěpánka Duchková všechny sezvala k slavnostnímu vyhlášení. Po 16 hodině byly ceny rozdány, výherci si odnesli spoustu zajímavých cen a na rozloučenou dostali ještě všichni kytičku od našeho partnera Floristino Kristino.

Fotogalerii a výsledky z turnaje najdete zde.