Český Mejdan s Impulsem měl letos opět svou hymnu. Michal David a producent Jan Hruška dali dohromady úpravu písně – My máme prima rodiče – kterou nechali předělat na skladbu „Český mejdan podle plánu „ a letní hitovka byla tak na světe . Za velkého zájmu posluchačů Radia Impuls pak během léta a podzimu proběhla i pěvecká soutěž. Vítěz byl pak pozván do O2 Arény , kde si tuto mejdanovku společně zazpíval z Michalem Davidem na živo..

Ke skladbě byl také vyroben videoklip, který má aktuálně přes 110 tis. zhlédnutí na YouTube.

Letos se velmi podařil koncert před koncertem, který kapela Hamleti odzpívala odpoledne pro min 8 tis. fanoušků před Arénou. Křtil se také kalendář českého mejdanu, který se rozdával v soutěžích fanouškům koncertu. Staropramen zajistil skvělé občerstvení a byl hlavním partnerem této venkovní akce.

Od 18 hodin se rozjel rozhodně největší a technicky a produkčně nejnáročnější koncert, který se v O2 Aréně pořádá. Od pátečního rána najelo do Arény 7 kamiónů techniky, plných ozvučení, světelného parku, efektu, televizní a přenosové techniky. Začalo se sestavovat obří podium, dekorace a instalace TV obrazovek.

Scéna letos navíc měla finální předěl. V prvním části mejdanu, byla základní scéna , která se přeměnila na finální hodinový koncert kapely Kryštof s dalšími efekty.

Letos vystoupili skupiny Mirai, Richard Muller, Jelen, Michal David, Markéta Konvičkova, Peter Nagy, Xindl X , Michal Hrůza , Václav Neckář a kapely Kryštof – Richard Krajčo.

Během 5. hodinové show byly rozdány dárky divákům od hlavního partnera akce společnosti Expert Elektro, proběhla tradiční podpisová akce , kde se letos opět stály dlouhé fronty.

Řada tanečních vystoupení a mnoho speciálních propojení z diváky vytvořilo opravdovou mejdanovou náladu a radost všem návštěvníků.

Závěrem patří poděkování všem našim partnerů – Expert Elektro – generální partner , a dále Manner, Staropramen , VZP – zdravotní pojištovna a mediální partner TV Prima.

Příští rok proběhne český mejdan 19. října 2019 a vstupenky jsou už v prodeji.